Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the Key.
 

Bernard Baas Advocaat

Bernard Baas, Advocaat

Neem contact op met Bernard

Telefoon:

  • 0346 55 47 03
  • 06 22 27 40 60

 

Social Media

   Bernard Baas

Opleiding

Bernard Baas (1980) studeerde rechten in Nijmegen. Tijdens zijn studie richtte hij zich met name op het faillissements- en ondernemingsrecht.

 

Werkervaring

Al voor zijn afstuderen is Bernard bij Schravenmade Advocaten komen werken, in de eerste plaats als juridisch medewerker. Inmiddels is Bernard al meerdere jaren advocaat. Hij houdt zich binnen kantoor met name bezig met arbeidsrecht, ambtenarenrecht en ondernemingsrecht.
Gedurende de studietijd was hij o.a. bestuurslid van Rechtswinkel Nijmegen-Oost. Ook nu nog is Bernard betrokken bij de rechtswinkel in Maarssen waar hij als gratis advocaat de mensen adviseert.

Persoonlijk

Bernard woont in Vleuten, samen met zijn vrouw. Zijn hobbies zijn o.a. zijn oude auto, zijn hond, het maken van verre reizen en het bezoeken van musea in binnen en buitenland.

 

Bernard is bereikbaar op het e-mailadres en telefoonnummer van het kantoor. U kunt hem ook bereiken op 06-22 27 40 60.

Onze tweewekelijkse update ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze Ondernemers Update en ontvang iedere twee weken op donderdag onze nieuwsbrief met belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.