Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the Flag.
 

Tarieven en Werkwijze

Schravenmade Advocaten werkt met verschillende declaratiemethoden of prijsarrangementen.

U kunt de methode of het arrangement kiezen dat het beste bij u of uw onderneming past. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verschillende abonnementsvormen, zoals een maandabonnement, of een vaste prijsafspraak, maar ook het klassieke achteraf declareren, behoort tot de mogelijkheden. Bij elke manier van declareren krijgt u een gespecificeerde urenlijst.

Ons kantoor werkt op een heel transparante wijze. Wij bieden u bijvoorbeeld de mogelijkheid om in realtime, online inzage te krijgen in uw dossier. Zo kunt u op elk moment de gewerkte uren (per 6 minuten nauwkeurig) in uw dossier inzien, (proces)stukken bekijken en / of downloaden of zelf stukken uploaden. Voor meer informatie omtrent het cliëntenportaal, kunt u zich wenden tot het secretariaat.

Vaak is voorkomen beter dan genezen. Wanneer u niet geheel zeker bent van de juridische aspecten van een kwestie, is het verstandig om een snel advies in te winnen. Een goed advies in een dergelijke situatie, kan een hoop narigheid voorkomen.

U kunt via ons secretariaat via telefoonnummer 0346-55 47 03 op korte termijn een afspraak maken voor een gesprek met één van onze advocaten. Het eerste half uur is gratis. Indien gewenst kunt u ook meteen telefonisch een advocaat spreken. Buiten kantoortijden kunt u ook direct met Hans Schravenmade of Martijn Schravenmade contact opnemen via 06-53 30 38 93 respectievelijk 06-15 09 28 70.

Het is ook mogelijk om ’s avonds of in het weekend af te spreken met een advocaat. Indien gewenst kan ook bij u thuis of op locatie worden afgesproken.

Schravenmade Advocaten onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in het ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht, ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.

Daarnaast stellen we veel overeenkomsten op en beoordelen we reeds opgestelde overeenkomsten.

Onze tweewekelijkse update ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze Ondernemers Update en ontvang iedere twee weken op donderdag onze nieuwsbrief met belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.