Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the Heart.
 

Pensioenrecht

Pensioenrecht

Voor werkgevers en werknemers is het pensioenrecht niet altijd even logisch en duidelijk.

 

Het kan onduidelijk zijn of pensioentoezeggingen zijn gedaan, wat deze inhouden en of ze wel worden nagekomen. Daarnaast komen kwesties rondom de waardeoverdracht van het ene fonds naar het andere veel voor.

 

Pensioenrechten (nationaal en internationaal) worden door werknemers opgebouwd in de loop van hun carrière, bij een of meer werkgevers. De pensioenopbouw is afhankelijk van de aard van de (pensioen)regeling, de duur van het dienstverband en de hoogte van het inkomen. Het gaat vaak om ingewikkelde regelingen waar (veel) vragen over kunnen ontstaan.

 

Indien u uw vraag met betrekking tot pensioenrecht voor wilt leggen aan een van onze advocaten kunt u contact met ons opnemen.

Gratis adviesgesprek

Contact met één van onze specialisten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zsm contact met u op voor een gratis adviesgesprek.

  • Please prove you are human by selecting the Truck.

Onze tweewekelijkse update ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze Ondernemers Update en ontvang iedere twee weken op donderdag onze nieuwsbrief met belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.