Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the House.
 

Pensioenrecht

Pensioenrecht

Voor werkgevers en werknemers is het pensioenrecht niet altijd even logisch en duidelijk.

 

Het kan onduidelijk zijn of pensioentoezeggingen zijn gedaan, wat deze inhouden en of ze wel worden nagekomen. Daarnaast komen kwesties rondom de waardeoverdracht van het ene fonds naar het andere veel voor.

 

Pensioenrechten (nationaal en internationaal) worden door werknemers opgebouwd in de loop van hun carrière, bij een of meer werkgevers. De pensioenopbouw is afhankelijk van de aard van de (pensioen)regeling, de duur van het dienstverband en de hoogte van het inkomen. Het gaat vaak om ingewikkelde regelingen waar (veel) vragen over kunnen ontstaan.

 

Indien u uw vraag met betrekking tot pensioenrecht voor wilt leggen aan een van onze advocaten kunt u contact met ons opnemen.

Telefonisch adviesgesprek

Zit u met een juridisch vraagstuk over het pensioenrecht? Dan kunt u bij ons kantoor, geheel vrijblijvend, een telefonisch adviesgesprek aanvragen. Dit gesprek heeft u dan met een gespecialiseerde advocaat, die max. 30 minuten voor u vrijmaakt om uw kwestie te bespreken. U krijgt hierdoor snel duidelijkheid over wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Please prove you are human by selecting the House.

Onze tweewekelijkse update ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze Ondernemers Update en ontvang iedere twee weken op donderdag onze nieuwsbrief met belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.