Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the Heart.
 

Martijn Schravenmade Advocaat

Martijn Schravenmade, Advocaat

Neem contact op met Martijn

Telefoon:

  • 0346 554 703
  • 06 15 09 28 70

 

Social media

   Martijn Schravenmade

Opleiding

Martijn (1983) heeft aan de Universteit Utrecht gestudeerd waar hij in zijn bachelor het toga- en het notarieeltraject heeft gevolgd. In zijn master heeft hij Nederlands privaatrecht gedaan, met een nadruk op ondernemingsrecht.

 

Werkervaring

Gedurende zijn studie is hij op de juridische afdeling op het hoofdkantoor van Sogeti Nederland werkzaam geweest, waar hij zich voornamelijk bezig hield met ICT recht en ondernemingsrecht.

 

Sinds enkele jaren is hij verbonden aan de stichting rechtswinkel te Maarssen, waar hij, samen met enkele kantoorgenoten, rechtzoekenden gratis juridisch advies biedt.

 

Martijn is sinds 2009 werkzaam bij Schravenmade Advocaten. Hij is 27 februari 2015 beëdigd en is nu werkzaam als advocaat op de rechtsgebieden ondernemingsrecht en personen- en familierecht.

Persoonlijk

In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met wintersporten, ict, horloges en lezen.

 

Martijn is bereikbaar op het e-mailadres en telefoonnummer van kantoor. U kunt hem direct bereiken via: 06-15 09 28 70

Onze tweewekelijkse update ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze Ondernemers Update en ontvang iedere twee weken op donderdag onze nieuwsbrief met belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.