Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the Star.
 

Jojanneke Schravenmade-Baas Advocaat

Jojanneke Schravenmade-Baas, Advocaat

Neem contact op met Jojanneke

Telefoon:

  • 0346 55 47 03
  • 06 53 30 38 78

 

Social Media

   Jojanneke Schravenmade-Baas

   Jojanneke Schravenmade-Baas

Opleiding

Jojanneke Schravenmade (1982) studeerde rechten in Utrecht. Tijdens de studie richtte zij zich met name op het Nederlands privaatrecht.

 

Werkervaring

Al in 2001 werkte Jojanneke bij Schravenmade Advocaten, eerst als juridisch secretaresse daarna als juridisch medewerkster.

 

Inmiddels is Jojanneke al een aantal jaren advocaat. De eerste paar jaren als advocaat heeft zij in Amsterdam gewerkt.

 

Sinds enkele jaren is Jojanneke betrokken bij de rechtswinkel in Maarssen, waar de mensen gratis juridische hulp kunnen krijgen. Zij zit ook al een aantal jaren in het bestuur van de rechtswinkel en is momenteel voorzitter. Daarnaast is zij ook bestuurslid bij de Stichting Kopersbelangen Stichtse Vecht.

Persoonlijk

Haar hobbies zijn o.a. skieen, zeilen, stijldansen, het maken van verre reizen en het bezoeken van musea in binnen- en buitenland.

 

Jojanneke is bereikbaar op het e-mailadres en telefoonnummer van het kantoor. U kunt haar ook bereiken op 06-53 30 38 78.

Onze tweewekelijkse update ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze Ondernemers Update en ontvang iedere twee weken op donderdag onze nieuwsbrief met belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.