Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the Truck.
 

Casey van Veenendaal

Casey van Veenendaal, Advocaat

Telefoon:

  • 06 48 61 95 18

Opleiding

Casey van Veenendaal (1990) studeerde rechten aan de Open Universiteit. Daar heeft zij haar Master Nederlands recht behaald.

 

Werkervaring

Casey heeft sinds het begin van haar studietijd een sterke interesse gehad in het arbeidsrecht en het personen- en familierecht. In 2010 is Casey dan ook als juridisch secretaresse begonnen bij Boomsma-Shriber Advocaat & Mediator. Daar is zij doorgegroeid tot paralegal.

In 2013 heeft zij de overstap gemaakt naar VSB Advocaten & Mediators en is ook daar als paralegal aan de slag gegaan. Haar studietijd heeft zij bij dit advocaten kantoor volbracht.

Begin 2015 is Casey beëdigd als advocaat en is zij als advocaat-stagiair begonnen bij VSB Advocaten.

Sinds 2 januari 2018 werkt zij bij Schravenmade Advocaten op de rechtsgebieden personen- en familierecht, jeugdrecht en arbeidsrecht.

Tevens heeft Casey actief meegewerkt aan een in 2017 gepubliceerd boek.

Persoonlijk

De hobby’s van Casey richten zich vooral op het gezellige en het bourgondische, om dat te compenseren sport zij fanatiek en is zij ’s avonds bootcamp instructrice. Daarnaast rijdt zij graag motor.

Casey is bereikbaar op het e-mailadres en telefoonnummer van het kantoor. U kunt haar ook rechtstreeks bereiken op 06-48 61 95 18

Onze tweewekelijkse update ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze Ondernemers Update en ontvang iedere twee weken op donderdag onze nieuwsbrief met belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.