Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the Star.
 

Anton Stork Advocaat

Anton Stork, Advocaat
Neem contact op met Anton

  • Telefoon: 0346 55 47 03

Opleiding

Anton Stork heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden.

 

Werkervaring

Na zijn opleiding is Anton Stork in dienst getreden bij de Koninklijke Schelde Groep in Vlissingen. Hier heeft hij 26 jaar gewerkt als bedrijfsjurist en ervaring op gedaan in zowel binnen als buitenland in verschillende rechtsgebieden. Daarnaast is hij door zijn werk als bedrijfsjurist vertrouwd geraakt met het voeren van procedures voor de rechter in binnen- en buitenland. Ook heeft hij middels deelname in arbitragezaken hier de nodige kennis en ervaring in opgedaan.

 

Van 1984 tot 1992 is hij naast zijn werk bij de Koninklijke Schelde Groep commissaris geweest bij woningbouwvereniging Basco in Vlissingen.

 

In 2001 is hij begonnen aan een master Fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam welke hij in 2003 met succes heeft afgerond. Hiernaast heeft hij in 2003 ook een opleiding tot business consultant gevolgd. In 2004 heeft hij zich als advocaat gevestigd bij Schravenmade Advocaten in Maarssen.

Persoonlijk

Naast zijn werk is hij altijd erg betrokken geweest bij het verenigingsleven in zijn omgeving. Zo is hij jarenlang bestuurslid geweest van de locale roeivereniging en hockeyclub. Ook is hij actief lid van het Nederlands Rode Kruis geweest. Daarnaast is hij een fanatiek hardloper met vele hele en halve marathons op zijn naam. is Anton is ook betrokken bij de rechtswinkel in Maarssen waar hij als gratis advocaat de mensen adviseert.

Anthonij Willem Stork is op 7 oktober 1949 geboren in Den Haag. Hij is gehuwd met Neline en is vader van Jan en Coen.

 

Zijn hobby’s zijn: hardlopen, lezen, de Franse keuken, West-Europese geschiedenis en het genieten van mooie wijnen.

Onze tweewekelijkse update ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze Ondernemers Update en ontvang iedere twee weken op donderdag onze nieuwsbrief met belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.