Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the Truck.
 

Over ons

Wie zijn wij?

Schravenmade Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor te Maarssen (vlakbij Utrecht) dat zich qua expertise al meer dan veertig jaar richt op het oplossen van juridische vraagstukken. Onze advocaten worden regelmatig ingeschakeld door particulieren en ondernemers voor advies, het voeren van onderhandelingen of het voeren van procedures.

Adresgegevens

Bisonspoor 1218

3605 KZ Maarssen

Tel: 0346-55 47 03

Fax: 0346-56 07 64

Info@Schravenmade.nl

Onze locatie op Google maps

Onze medewerkers

Hans Schravenmade

Hans Schravenmade, Advocaat

Na zijn studie Rechten en Economie aan de Universiteit van Amsterdam (1971) is Hans Theodoor Schravenmade Jzn. benoemd van kandidaatsassistent tot wetenschappelijk medewerker aan de Universiteit van Amsterdam aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, vakgebied Sociaal Economisch Recht.

Lees verder >>

Anton Stork

Anton Stork, Advocaat

Na zijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden is Anton Stork in dienst getreden bij de Koninklijke Schelde Groep in Vlissingen. Hier heeft hij 26 jaar gewerkt als bedrijfsjurist en ervaring op gedaan in zowel binnen als buitenland in verschillende rechtsgebieden.

Lees verder >>

Bernard Baas

Bernard Baas, Advocaat

Al voor zijn afstuderen is Bernard bij Schravenmade Advocaten komen werken, in de eerste plaats als juridisch medewerker. Inmiddels is Bernard al meerdere jaren advocaat. Hij houdt zich binnen kantoor met name bezig met arbeidsrecht, ambtenarenrecht en ondernemingsrecht.

Lees verder >>

Jojanneke Schravenmade-Baas

Jojanneke Schravenmade-BaasAdvocaat

Sinds enkele jaren is Jojanneke betrokken bij de rechtswinkel in Maarssen, waar de mensen gratis juridische hulp kunnen krijgen. Zij zit ook al een aantal jaren in het bestuur van de rechtswinkel en is momenteel voorzitter. Daarnaast is zij ook bestuurslid bij de Stichting Kopersbelangen Stichtse Vecht.

Lees verder >>

20180103_casey_van_veenendaal-schravenmade_0009-1

Casey van VeenendaalAdvocaat

Casey van Veenendaal (1990) studeerde rechten aan de Open Universiteit. Daar heeft zij haar Master Nederlands recht behaald. Casey heeft sinds het begin van haar studietijd een sterke interesse gehad in het arbeidsrecht en het personen- en familierecht.

Lees verder >>

Martijn Schravenmade

Martijn SchravenmadeAdvocaat

Martijn (1983) heeft aan de Universteit Utrecht gestudeerd waar hij in zijn bachelor het toga- en het notarieeltraject heeft gevolgd. In zijn master heeft hij Nederlands privaatrecht gedaan, met een nadruk op ondernemingsrecht.

Lees verder >>

schravenmade-advocaten-06-2000px

Tjeerd BongersJuridisch Medewerker

Tjeerd heeft zijn bachelor rechtsgeleerdheid gehaald aan de Universiteit Utrecht en volgt op dit moment de master Financieel Recht en Ondernemingsrecht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tjeerd houdt zich onder andere bezig met vermogensbeheer.

Lees verder >>

Onze tweewekelijkse update ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze Ondernemers Update en ontvang iedere twee weken op donderdag onze nieuwsbrief met belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.