Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the Tree.
 

Incasso’s

Incasso advocaat

Het  komt tegenwoordig veel voor dat de vordering niet of niet tijdig wordt voldaan. Wij kunnen tegen scherpe tarieven u de incasso uit handen nemen.

 

Wij geven er in principe de voorkeur aan dat tegenpartij de vordering vrijwillig voldoet. Afhankelijk van het geval zullen er een aantal telefoontjes worden gepleegd en een aantal brieven (of faxen) worden verzonden voordat een gerechtelijke procedure aanhangig wordt gemaakt.

 

Indien u juist een vordering niet wilt betalen omdat u hier een goede reden voor heeft en jegens u een gerechtelijke procedure is gestart kunnen wij u ook bijstaan.

 

Indien u uw vraag voor wilt leggen aan een van onze advocaten kunt u contact met ons opnemen

Telefonisch adviesgesprek

Zit u met een juridisch vraagstuk over incasso’s en incassotrajecten? Dan kunt u bij ons kantoor, geheel vrijblijvend, een telefonisch adviesgesprek aanvragen. Dit gesprek heeft u dan met een gespecialiseerde advocaat, die max. 30 minuten voor u vrijmaakt om uw kwestie te bespreken. U krijgt hierdoor snel duidelijkheid over wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Please prove you are human by selecting the Truck.

Onze tweewekelijkse update ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze Ondernemers Update en ontvang iedere twee weken op donderdag onze nieuwsbrief met belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.