Neem contact met ons op


  • Please prove you are human by selecting the Plane.
 

Echtscheiding

Bent u van plan te gaan scheiden?

Zodra mensen nadenken over scheiden zijn er vaak veel meer vragen dan antwoorden. Wie blijft er in het huis? Bij wie gaan de kinderen wonen? Hoe gaan we alles financieel eerlijk verdelen? Allemaal belangrijke beslissingen voor uw toekomst, waarbij een advocaat van grote waarde kan zijn. Een zogenaamde echtscheidingsadvocaat kan u helpen deze en andere vragen te beantwoorden.

 

Als partijen samen om tafel kunnen zitten met de intentie om er samen uit te komen kunnen wij, als echtscheidingsadvocaat, ook voor beide partijen optreden. Een echtscheiding op gezamenlijk verzoek kost partijen veel minder geld en energie.  Het kan echter ook zo zijn dat met de andere partij geen gezamenlijke afspraken te maken zijn of dat u, om welke reden dan ook, liever een eigen echtscheidingsadvocaat heeft. Wij kunnen in beide gevallen uw belangen behartigen.

 

Ouderschapsplan

De kinderen spelen vaak een belangrijke rol binnen de echtscheidingsprocedure. Het maken van goede onderlinge afspraken verkleint de negatieve invloed die de scheiding heeft op uw kinderen. Een belangrijk hulpmiddel hierbij kan het maken van een ouderschapsplan zijn.

 

In sommige gevallen lukt het de ouders niet om samen afspraken te maken met betrekking tot de kinderen. In deze gevallen zal de rechter de beslissing nemen. Een echtscheidingsadvocaat Schravenmade Advocaten kan u hier bij ondersteunen en van het benodigde advies voorzien.

 

Indien u uw vraag voor wilt leggen aan een van onze echtscheidingsadvocaten kunt u contact met ons opnemen.

Gratis adviesgesprek

Contact met één van onze specialisten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zsm contact met u op voor een gratis adviesgesprek.

  • Please prove you are human by selecting the Plane.

Bent u ondernemer?

Schrijf u in voor de Ondernemersupdate en ontvang belangrijke wetswijzigingen, uitspraken en andere juridische updates tweewekelijks in uw mailbox. 

Gefeliciteerd! U bent succesvol toegevoegd aan de mailinglijst en zult nu tweewekelijks onze Ondernemers Update ontvangen.